Bori & Kristóf

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy össze fogunk házasodni!

2024. április 27.

ismerkedésünk története

Bori és Kristóf története egy közös barátjuk esküvőjén vette kezdetét, ahol mindketten tanúi voltak annak a szerelemnek, amely elindította őket a saját boldog történetük felé. Az az este gyorsan eltelt, de mindketten tudták, hogy itt valami különleges kezdődik.

Az első randin Kristóf a kezét nyújtotta Borinak, és a kezüket összekulcsolva sétáltak a Városligetben. A beszélgetésük mélyebb lett, ahogy egymásról és a céljaikról beszéltek. Rájöttek, hogy sok közös érdeklődésük van, különösen a kultúra és az utazás iránti szenvedélyük. Ahogy az este sötétedett, és a csillagok ragyogtak az égen, Bori és Kristóf tudta, hogy találtak valakit, akivel megoszthatják az életüket.

Az idő múlásával a kapcsolatuk csak erősödött. Mindketten támogatták egymást a nehéz időkben és ünnepelték a sikereket. Megismerkedtek egymás családjával és barátaikkal, akik mindnyájan örültek annak, hogy ezt a két csodálatos embert a közösségükben üdvözölhetik.

Most, itt, ezen az esküvőn, Bori és Kristóf boldogan megosztják az új kezdetüket, és várnak mindenkit, hogy csatlakozzon hozzájuk ezen az izgalmas utazáson.

Esküvői Program

Kérlek, nézzétek meg, hogy a meghívóban melyik eseményre vagytok hivatalosak.

nap
óra
perc

15:00

Templomi esküvő​​

16:00

Agapé a templomkertben

16:00

Agepé a templomkertben

17:00

Érkezés a lagzi helyszínére

18:00

Vacsora

18:00

Vacsora

20:00

Lakodalom

Helyszín

Templomi esküvő

Budakalászi Szent Kereszt Felmagasztalása Templom

2011 Budakalász, Ady Endre utca 1.

Lakodalom

Daalarna Garden Szentendre

2000 Szentendre, Pomázi út

Szállás

Bükkös Hotel & Spa

Szentendre, Bükkös part 16, 2000

A Bükkös Hotelben lefoglaltunk előre 8 szobát. A nevünkre hivatkozva kedvezményesen tudtok itt megszállni. Transzfer buszt szerveztünk 22:00 és éjjel 3:00-ra.

Teleki-Wattay Kastélyszálló

Pomáz, Templom tér 3, 2013

Ez a szállás van a legközelebb, mindössze 30 perc sétára van a lagzi helyszínétől, így akár autó nélkül is el tudtok jönni.

Ajándéklista

Természetesen minden ajándéknak nagyon örülünk, azonban az alábbi listában szereplő dolgoknak kivételesen örülnénk! A listában tudtok nekünk ajándékot választani, név és e-mailcím megadásával letudjátok foglalni az adott ajándékot. A "részletek" gombbal eljuttok a termék weboldalára, ahol közvetlenül megtudjátok venni az ajándékot.
Hozzátok el az ajándékot az esküvőre, add át később amennyiben túl nagy, vagy add át az erre szánt összeget egy borítékban az esküvőn.

Ajándéklista

A "lefoglalással" elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Velünk Tartasz?

Kérlek jelezz vissza 2024. március 1-ig az alábbi űrlapon, hogy el tudtok-e jönni az esküvőre vagy sem.

RSVP_bori_kristof